INGLIZ TILINI BILISH TO`GRISIDAGI MILLIY YOKI XALQARO SERTIFIKAT OLISH UCHUN TAVSIYALAR - Urolova Sevinch Ikromjon qizi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kunda ommaviy til bo`lgan ingliz tilini o`rganishning samarali usullari va ingliz tilini bilish to`grisidagi milliy yoki xalqaro sertifikat olish uchun tavsiyalar berilgan. Bularning barchasi ingliz tili me`yorlariga asoslangan holatda yozilgan