TA’LIM MUASSASALARI FAOLIYATINI MAQSADLI BOSHQARISHNING METODIK SHART-SHAROITLARI - O.A.Adilov (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ta’lim muassasalarida faoliyatni samarali boshqarish jamiyat rivojlanishi uchun muhim ahamiyatga ega. Maqsadli boshqaruvni amalga oshirishda strategik rejalashtirish, innovatsion texnologiyalardan foydalanish va boshqaruv jarayonlarini optimallashtirish asosiy shart-sharoit hisoblanadi.