JADIDCHILIKNING MA’RIFATPARVARLIK YO‘LIDAGI HARAKATLARI - Ibrohimov Muhammadqodir To‘lqinjon o‘g‘li (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mualif tomonidan ma’rifatparvarchilik harakatlarining turkiston xalqlar va qolaversa butun turkiy xalqlar tarixidagi muhim hodisa jadid ma’rifatparvarchilik harakatlarining natijalari va ularning yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni va ma’naviy ahamiyati haqida ma’lumotlar keltirilgan.