UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA BIOLOGIYA DARSLARIDA INNOVATSION TA’LIM METODLARIDAN FOYDALANISH TADQIQOTLAR TAHLILI - Xudayberganova Madina Saotboy qizi; Murodxo’ja Alisher o’g’li Abdiqodirov (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada umum ta’lim maktablarida biologiya darsini o’qitishda innovatsion ta’lim metodlar va topshiriqlarni ishlab chiqish jarayoni tahlil qilingan. O’quvchilarda biologiya faniga bo’lgan qiziqishlarni oshirish, ularni kreativ fikirlashga undash,ilmiy bilimlarni samarali yetkazish haqida fikrlar keltirilgan.