BLUM TAKSONOMIYASINING ADABIYOT O‘QITISHDAGI AHAMIYATI - Boboqulova Durdona Qosimjon qizi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Blum taksonomiyasi va uning yaratilishi , u haqida tushunchalar haqida ma’lumotlar jamlangan. Undan tashqari Blum taksonomiyasining adabiyot o’qitishdagi o’rni va ahamiyatiga oid ma’lumotlar ham tahlil qilingan.