IJODIY TAFAKKURNING RIVOJLANISHIGA BADIIY MATNLARNING TA’SIRI - Abdisamiyeva Muattar Xo‘janazar qizi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada badiiy matnlar bilan ishlash, o‘quvchilarni mustaqil va ijodiy fikrlashga oid mavzular, usullar va vositalar tahlilga tortilgan.