QON IVISH TIZIMINI TEKSHIRISHNING ASOSIY USULLARI - Abdullayeva Shirinxon (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy hamshiralarga tibbiy muolajalar tehnikasini bajarishini bilishi bilan birga, bemorning kasallik tufayli yuzaga kelgan va kelishi mumkin bo’lgan, qon ivish tizimi jarayonini va ularni tekshirish hususiyatlari haqida to’htalib o’tildi.