ABDULLA ORIPOV SHE’RIYATIDA INSON BOTINIY TUYG‘ULARINING LIRIK IFODASI - Muxiddinova Ezozxon Shavkat qizi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada Abdulla Oripov ijodining o‘ziga xos jihatlari haqida atroflicha fikr yuritiladi. Shuningdek, shoir she’rlaridagi mavzu rang-barangligi, falsafiy fikrlar tahlilga tortilgan.