KICHIK YO`SHDAGI MAKTAB O’QUVCHILARINI JISMONIY RIVOJLANISHINING MUXUM XUSUSIYATLARI - I.X.Bakirov (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Boshlang’ich sinf o’quvchilarini jismoniy faoliyatga yo’naltirish, tana a’zolarining rivojlanishi, 7-11 yosh oralig’i, zamonaviy dars va metodlar haqida gap boradi. Bugungi kunda jismoniy ta’limga e’tibor qaratilayotgani hamda sport turlarining roli haqida fikrlar keltirilgan.