XORIJIY OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING MEDIA MAKONDAGI O‘RNI - Axmadjanova Muazzam Islomjanovna Namangan davlat pedagogika instituti stajyor-o‘qituvchisi Sobirjonova Shaxnoza Shuhrat qizi Namangan davlat pedagogika instituti 1-kurs talabasi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Maqolada xorijiy ommaviy axborot vositalarining (OAV) global mediamakondagi o‘rni, ularning axborot tarqatish, jamoatchilik fikriga ta’siri va xalqaro munosabatlardagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, ularning raqamli texnologiyalar davridagi rivojlanish