КОРХОНАДА ИННОВАЦИОН САЛОҲИЯТНИ БАҲОЛАШ ВА УНИ РИВОЖЛАНТИРИШ СТРАТЕГИЯЛАРИ - Рахматова Жўрахонпошша (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада инновацион салоҳият тушунчасининг назарий асослари, уни баҳолашда қўлланиладиган услублар, амалдаги муаммолар ҳамда уларнинг ечимларини топишга қаратилган стратегиялар таҳлил қилинади. Шунингдек, хорижий тажриба ва миллий амалиётга таянган ҳолда инновацион салоҳиятни ривожлантиришнинг истиқболли йўналишлари таклиф этилади.