DINIY TURIZM TARIXI VA UNING TURIZM SOHASIDAGI O`RNI - Ilxomova Sitora Hayotovna (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Turizm turlari keng ko‘lamli faoliyatlar va tajribalarni o‘z ichiga oladi. Ularni klassifikatsiya qilish, sayyohlarning ehtiyojlarini va qiziqishlarini yaxshiroq tushunishga yordam beradi. Ushbu maqolada Diniy turizm tarixi, rivojlanishi va uning turizm sohasidagi o`rnihaqida so`z yuritilgan.