TAEKVONDOCHILARNING TEXNIK TAYYORGARLIGINI YAXSHILASH UCHUN JANGOVOR HARAKAT KOMBINATSIYALARINI MASHG‘ULOTLARDA QO‘LLASHNING SAMARADORLIGI - A.R.Jumanov (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada taekvondo sport turida texnik tayyorgarlikning o‘rni, uning asosiy tarkibiy qismlari hamda sportchilarning texnik ko‘nikmalarini rivojlantirish usullari yoritilgan. Texnik tayyorgarlikni takomillashtirishda mashg‘ulot jarayonida jangovar kombinatsion harakatlardan foydalanishning samarali usullari bayon etilgan.