KICHIK BIZNESNI RIVOJLANTIRISHNING TASHKILIY HUQUQIY ASOSLARI - Rahimjonova Ma’mura Akmaljon qizi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada kichik biznesni rivojlantirishning tashkiliy-huquqiy asoslari, ularning davlat siyosatidagi o‘rni, normativ-huquqiy hujjatlar bilan tartibga solinishi, shuningdek, tadbirkorlik faoliyatini yengillashtirishga doir amaliy mexanizmlar yoritilgan. O‘zbekiston tajribasi misolida solishtirma tahlil asosida takliflar ilgari surilgan.