HUQUQIY ONG VA HUQUQIY MADANIYATNI YUKSALTIRISHNING JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDAGI ROLINI TAKOMILLASHTIRISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Zamonbekov Umidbek Avazbek o‘g‘li (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya: Ushbu maqolada huquqiy ong va huquqiy madaniyatni yuksaltirishning jamoat xavfsizligini ta’minlashdagi rolini takomillashtirishning ayrim masalalari tahlil qilingan va qonunchilikni takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.