TRANSPORT VA SANOAT KORXONALARIDAN HOSIL BO’LADIGAN MODDALARDAN NAMUNALAR OLISH VA MIQDORLARINI ANIQLASH - Egamberdiyev Abror Ibragimovich (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya; Maqolada Transport vositalarining atmosfera ekologik holatiga ta’siri tahlil qilib chiqildi. Sanoat korxonlarining atmosfera havosiga shuningdek tuproq muhitiga salbiy ta’siri nazariy jihatdan tahlil etilgan.