OLIY TA’LIMDA MULTIMEDIYANI QO‘LLASH TAJRIBASI - Sulaymanova Dildora Baxtiyorovna (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Zamonaviy oliy ta’lim jarayonida bilimlarni yetkazishda an’anaviy metodlardan tashqari, raqamli va interaktiv vositalar orqali o‘qitish muhim o‘rin tutmoqda. Talabalarning mustaqil fikrlash, amaliy ko‘nikmalarini shakllantirish va o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini oshirishda multimedia vositalaridan foydalanish samarali yechimlardan biri hisoblanadi.