НОРОЗИ КАЙФИЯТДАГИ ФУҚАРОЛАР БИЛАН ИШЛАШ БЎЙИЧА НАЗАРИЯЛАР ТАҲЛИЛИ - Тўрахўжаева Раъно Рустам қизи (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Давлат бошқаруви жараёнида фуқаролар норозилиги ва уни олдини олиш бўйича ишлар асрлар давомида ўз долзарблигини йўқотмай келмоқда. Бугунги кунда дунё ҳамжамиятида фуқаролар норозилик акцияларни деярли ҳар куни кузатиб бормоқдамиз. Бу каби ҳолатларнинг ортиб бориши ушбу масалани илмий тадқиқ этишни тақозо этмоқда. Умуман олганда норозилик тушунчали жуда кенг маънога эга бўлиб, сиёсатшунослар, психологлар, социологлар томонидан турлича талқин этилган