PROFESSIONAL FUTBOL KLUBLARIDA MEHNAT MUNOSABATLARINING TARTIBGA SOLINISHINING HUQUQIY AHAMIYATI - Ibrohimxonov Oybekxon Musaxonovich (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu tadqiqot ishida mamlakatimizda faoliyat yuritayotgan professional futbol klublaridagi mehnat munosabatlarining huquqiy ahamiyati, uning tartibga solinganligi va bu haqidagi turli xil ilmiy-huquqiy tahlillar bayon etilganligi, uni tartibga solishda va ahamiyatini yoritishda turli xil nazariy-ilmiy metodlar qo‘llanilganligi, shuningdek, shu kunga qadar sohada davlatning bu sohani tartibga solinishidagi nodavlat notijorat tashkilotlar bilan o‘zaro hamkorliklari tizimli ravishda amalga oshirilganligini ko‘rish mumkin.