BULUTLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA MASOFAVIY TA’LIM TIZIMINING SAMARADORLIGINI BAHOLASH - Sanayeva Sabina (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada bulutli texnologiyalar asosida tashkil etilgan masofaviy ta’lim tizimlarining samaradorligini baholash masalalari atroflicha tahlil qilingan. Tadqiqot jarayonida masofaviy ta’limda keng qo‘llanilayotgan bulutli platformalarning texnik, pedagogik va iqtisodiy jihatlari o‘rganildi. Shuningdek, tizim samaradorligini aniqlash mezonlari ishlab chiqilib, ularning ta’lim sifati va o‘quv jarayoniga ta’siri yoritib berildi.