BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHLARINING O‘QUV-BILISH KOMPETENSIYALARINI BAHOLASH DASTURI TALABLARI ASOSIDA RIVOJLANTIRISH - Abduraxmanova Charos Burxanovna (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda ta’lim tizimini rivojlantirish, boshlang‘ich sinf o‘quvchlarining o‘quv-bilish kompetensiyalarini baholash dasturi talablari asosida rivojlantirish masalalari muallif tomonidan yoritib berilgan hamda ularni takomillashtirish bo’yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.