YASHIL IQTISODIYOT SHAROITIDA XIZMATLAR SOHASINI SAMARALI RIVOJLANTIRISHDA XORIJ TAJRIBASI - Xaknazarova Yulduz Juraqul qizi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda mamlakatimiz iqtisodiyotini har tomonlama rivojlantirish, uning imkoniyatlari ochib berish yo’llari, yashil iqtisodiyot sharoitida xizmatlar sohasini samarali rivojlantirishda xorij tajribasidan samarali foydalanish imkoniyatlari muallif tomonidan yoritib berilgan.