ТУРКИЯ РЕСПУБЛИКАСИДА АЁЛЛАРНИ ТЕНГ ҲУҚУҚЛИ ҚИЛИШ БОРАСИДА АМАЛГА ОШИРИЛГАН ИСЛОҲОТЛАР - Рустамов Зокир Тоирович (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2026)
Анататция. Мақолада Мустафо Камол Отатурк томонидан аёлларнинг жамиятдаги ўрнини тубдан ўзгартирган ижтимоий – маданий ва ҳуқуқий ислоҳотлар натижаси ва аёлларнинг эркаклар билан тенг ҳуқуқли бўлганлиги ҳақида ёзилган.