MULTIMEDIA VOSITALARI YORDAMIDA MADANIYATLARARO MULOQOT KOMPETENSINI RIVOJLANTIRISH XUSUSIYATLARI - Mirfayziyeva Kamola Yusupovna (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqola multimedia vositalari yordamida talabalarning madaniyatlararo muloqot kompetensiyasini rivojlantirishning asosiy xususiyatlari haqida muhokama qiladi.