TA’LIMDA INNOVATSION FAOLIYAT MASALALARI - Odilov Muhammadjon Usmonjon o’g’li (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada inovatsion ta’lim-tarbiya jarayonini rivojlantirish uchun ta’lim jarayonini yangicha texnologik tarkibda loyihalash, o‘qitish, bilimlarning turli shaklda birlashuviga erishish, fanlraro tadqiqotlar, fanning ishlab chiqarish bilan birlashtirilishiga qaratilishi haqida ma’lumotlar berilgan.