АГРОКОНСАЛТИНГ ХИЗМАТЛАРИ – ПАХТА-ТЎҚИМАЧИЛИК КЛАСТЕРИДА АГРОСЕРВИСНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ИСТИҚБОЛЛИ ЙЎНАЛИШИ СИФАТИДА - Кудратова И. (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Мақолада пахта-тўқимачилик кластерларида маҳаллий даражада деҳқончилик, чорвачилик ва боғдорчилик йўналишларида консалтинг хизматлари кўрсатиш ва тажрибалар бенчмаркингини йўлга қўйиш, қишлоқ хўжалиги товар ишлаб чиқаришининг маҳаллий хусусиятларини ҳисобга олган ҳолда самарадорликни ҳам ошириш мақсадида илғор билимларни ишлаб чиқаришга жорий этишни кўзда тутувчи агроконсалтинг хизматларини кўрсатиш масалалари ёритилган.