ЯНГИ ТАҲРИРДАГИ КОНСТИТУЦИЯ – МИЛЛИЙ ДАВЛАТЧИЛИГИМИЗНИНГ МУСТАҲКАМ ҲУҚУҚИЙ АСОСИ - М.А.Турғунов (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Мана йигирма саккиз йилдирки, Конституциямиз тенг ҳуқуқлигимиз ва эркинлигимиз қомуси бўлиб келмоқда. Ушбу шонли йиллар мобайнида Асосий қонунимиз демократик ҳуқуқий давлатчилик ҳамда адолатли фуқаролик жамияти қарор топишининг, мазкур мақсад йўлида амалга оширилаётган кенг қамровли ислоҳотларнинг пойдевори бўлиб хизмат қилмоқда.