«SHAJARAI TURK» TA’SIRIDA YARATILGAN TARIXIY ASARLAR - Saotboyev Raxmatjon Madamin o‘g‘li (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Mazkur maqolada Xiva xoni Abulg‘ozi Bahodirxonning «Shajarai turk» asari asosida yaratilgan tarixiy asarlar tahlil qilingan.