КИТОБХОНЛИК МАДАНИЯТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Murotova Yulduz Faxriddin qizi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
кутубхоналарда китобхонлар тарғиботини янада кучайтириш, ахборот маданиятини шакллантириш, ёшларни ватанпарварлик руҳида тарбиялаш, миллий қадриятларимизни асраб-авайлашга, моддий ва маънавий бойлигимизни эъзозлашга ўргатиш ҳақида фикр юритилади.