ANALITIK TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK USULLARI - Gulshanoy Mirzaaxmedova (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
maqolada analitik tafakkurni rivojlantirishning pedagogik usullari atroflicha yoritilgan, bugungi oliy ta‘lim muassasalarida analitik tafakkurni rivojlantirishning muhimligi, talabalarning aqliy salohiyatini o’stirishda va ta’lim samaradorligini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilingan.