TADBIRKORLIK FAOLIYATINING SHAKLLARI - Tolibjonov Mirjalol Mirzohidjon ògli (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
0‘zbekistonda amalga oshirilayotgan iqtisodiy islohotlarning hozirgi bosqichi kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish, unga keng iqtisodiy erkinlik berish bilan tavsiflanadi. Ushbu maqolada tadbirkorlik faoliyatining shakllari haqida so`z yuritilgan.