AHMAD YUGNAKIYNING FALSAFIY QARASHLARINI SHAKLLANISHIDA IJTIMOIY VA MADANIY SHAROITLAR - Ergashev Sobirjon (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqola Ahmad Yugnakiyning dastlabki falsafiy qarashlari shakllanishi hamda “ Hibbat ul haqoiq” asari va uning shakllanishi haqida.