MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING MATEMATIK TA’LIMIDA MODELLASHTIRISH USULLARIDAN FOYDALANISH - Abdiniyazova Sawlexan Joldasbaevna (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Mazkur maqolada matematik ta’limda maktabgacha yoshdagi bolalarda modellashtirish metodlari va usullaridan foydalanishning ba’zi jihatlari yoritilgan.