SOHA MUTAXASSISINING MUOMALA MADANIYATI NUTQNING MANTIQIYLIGI VA ANIQLIGI - Maxkamova Durdona Pulatjon qizi Mexmonaliyeva Shaxzodaxon Sirojidin qizi Soibjonov Izzatbek Qudratjon O‘g’li (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Maqolada soha mutaxassisida madaniy nutq malakasini shakllantirish, shuningdek, og`zaki nutqning aniq, toza, mantiqiy ifodalash tushunchalari Annotation: In the cultural the speech article, the competence specialist, formation of in anio concepts oflogical expression are explored. Kalit so`zlar: Soha mutaxissisi, madaniyatli nutq tovush talaffuzi, nutq ta’sirchanligi og`zaki nutq, ijtimoiy faoliyat