INQIROZLI OILALARDAGI MUAMMOLAR (DEVIANT OILA) - Shodiyeva Maxfuza Shukurovna (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Mazkur maqolada muammoli oilalar, nizoli, axloqsiz oilalar bilan ishlash haqida, farzand tarbiyasida ijobiy, salbiy holatlar haqida uning oldini olish chora-tadbirlari haqida fikr yuritiladi. Kalit so`zlar: Muammoli oilalar, nizoli, axloqsiz oilalar, ota-ona, oila a’zosining vazifalari, turar-joy, yashash joyi masalasi.