ADOBE PHOTOSHOP DASTURIY TA’MINOTIDA MURAKKAB BRASH HOSIL QILISH TEHNOLOGIYASI - Hakimov Baxtiyor Muzaffar o‘g‘li b_hakimov@adu.uz talaba, Andijon davlat universiteti. (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Barcha Adobe kompaniyasining Photoshop CC 2020 va undan yuqori versiya dasturiy ta’minotlari uchun mavjud bo’lmagan va istalgan shakilni brashga aylantirish tehnologiyasi ishlab chiqiladi. Kalit so‘zlar: Kompyuter grafikasi, adobe, photoshop, brash, maxsus brash. bulutli brash.