KOMPYUTER ILMLARINI O’QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING INNOVATSION YONDASHUVLARI TAHLILI - Abdullayeva Nazokat Isayevna dotsenti (PhD) Sultanova Nigina Utkurovna talaba (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu tezisda kompyuter ilmlarini o’qitish sohasida innovatsion yondashuvlarni tahlil qiladi va ularning samaradorligini oshirishda muhimligini baholaydi. Tezis boshlang’ich holatni, ya’ni o’quv jarayonini boshlang’ich darajada, kompyuter ilmlari sohasidagi o’qitishning muammolarini, muvaffaqiyatsizliklarni, hamda mavjud innovatsion yondashuvlarni o’rganishni o’z ichiga oladi. Kalit so’zlar; Kompyuter ilmlar, innovatsion, malaka, informatsion texnologiyalar,axborot muhiti, axborot resurslari, elektron kutubxonalar