HOZIRGI KUNDA INGILIZ TILINING O‘RGANISHNING ZAMONAVIY METODLARI - Toshkent kimyo xalqaro Universiteti Samarqand filiali Boshlang‘ich ta‘lim fakulteti 2-kurs talabasi Hotamova Dilnoza Najmiddin qizi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada kelajak avlodga ingiliz tilini o‘rgatishning zamonaviy usllari ko‘rsatib o‘tiladi. Kalit so‘zlar: chet tili ,metodika ,audio tomoshalar ,o‘yinlar , tarqatma materiallar , bolalar kelajak avlod , texnalogiya , nazariya