MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTLARINING MUQOBIL SHAKLLARINI TASHKIL ETISH MOHIYATI - Turkiston Yangi Innovatsiyalar Univetsiteti Maktabgacha ta’lim 1 bosqich magistranti Kurbonturdiyeva Guljaxon Ilmiy rahbar: Komilova G (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta`lim tashkilotlarining muqobil shakllarini tashkil etish mohiyati haqida so`z yuritilgan. Kalit so`zlar: individual aqliy jarayonlar, emotsional kayfiyat,