DARS TAHLIL QILISHNING AHAMIYATI - Osiyo Xalqaro universiteti Magistranti Juraqulov Xasan Mavzuddinovich Ilmiy Rahbar falsafa fanlari doktori (Phd) Ostonov Jasur Shopirjonovich (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada dars tahlilining ahamiyati va uning pedagog uchun foydalari haqida so’z boradi. Kalit so’zlar. Ijtimoiy tadqiqot, maktab, pedagogika, o’qituvchi, o’quvchi, dars jarayoni, dars tahlili.