KREATIVLIKNING RIVOJLANISHIDA TAFAKKUR PSIXOLOGIK OMILLARI SIFATIDA - Nematova Lobar Ramazonovna Buxoro viloyati Gijduvon tumani 25-maktab amaliyotchi psixologi. (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
O’quvchilarning oʻquv faoliyatidagi faolligini oshirishda oʻquv jarayonida qoʻllanilayotgan topshiriqlarning ilmiy yoki maishiy xarakterga egaligi, o’quvchilar tafakkurini rivojlantirishning psixologik mexanizmlari, uni rivojlantirishda ishtirok etuvchi motivasion, uslubiy, tipologik osttuzilmaning oʻziga xos roli va oʻrni masalalarini yoritishga e’tibor qaratilgan. Kalit soʻz: Kreativ, individual va guruhiy, o’quvchilar tafakkuri, oʻquv materiallari, hamkorlik faoliyati