AXBOROTLASHGAN JAMIYATDA BOLALARDA AXLOQIY DUNYOQARASHNI SHAKLLANTIRISH - Xasanova Bo’rigul (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Hozirgi davr globallashgan dunyoda sodir bo‘layotgan murakkab, nochiziq jarayonlar tahlilini mazkur omillarni hisobga olmasdan turib amalga oshirish mumkin emas. Ushbu maqolada shakllanayotgan axborotlashgan jamiyatda ma’naviyat sohasidagi o‘zgarishlar, ularning o‘ziga xususiyatlari falsafiy tahlil etilgan.