GEOMETRIYA O‘QITISHDA KUZATISH VA TAJRIBA, ANALIZ VA SINTEZ ILMIY METODLAR - Abdiniyazova Sawlexan Joldasbaevna (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada geometriya o‘qitishda kuzatish va tajriba, analiz va sintez ilmiy metodlar haqida so`z yuritilgan. Kalit so’zlar: sxematik tarz, ta’lim samaradorligi, kompetentsiyaviy yondashuv, kasbiy, umummadaniy, ijtimoiy