TASAVVUFIY GO’ZALLIK FALSAFASI IMOM G’AZZOLIY TASNIFIDA - Raximova Marjona (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Imom G’azzoliyning tasavvuf ilmiga qo’shgan hissasi va uning tarixiylik nuqtayi nazaridan o’rganilishi. O’quvchi tasavvurida tasavvuf to’g’risida umumiy tushunchani shakllantirish. Kalit so’zlar: Tasavvuf, Imom G’azzoliy, go’zallik, mashoyix, islomiy falsafa, tariqat.