SUQULIB KIRISHLARNI ANIQLASH TIZIMLARI - Islomov Dostonbek Uktamjon o‘g‘li (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada suqulib kirishlarni aniqlash tizimlari, ularning vazifasi, arxitekturasi, turlari, ishlash funktsiyalari va ularning afzallik, kamchiliklari yoritib berilgan. Kalit so‘zlar: Suqulib kirishlarni aniqlash tizimi, tarmoqqa asoslangan suqulib kirishlarni aniqlash tizimi, hostga asoslangan suqulib kirishlarni aniqlash tizimi.