O‘ZBEKISTON TA’LIM TIZIMIDAGI ZAMONAVIY O‘ZGARISHLAR: AXBOROTLASHTIRISH VA KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARI - Jumanov Xudoyor Shuxrat oʻgʻli Nukus innovatsion instituti "Dasturiy injinering va raqamli iqtisodiyot" kafedrasi assistent oʻqituvchisi Mustaqil tadqiqotchi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
ta’lim muassasalarining axborot makoniga chuqur integratsiyasini hisobga oladi. Maktab ta’limini rivojlantirish. hamkorlik qilish qobiliyatiga ega va konstruktiv fikr yurita oladigan shaxslarni tarbiyalashni maqsad qiladi. O‘rta ta’lim tizimini axborotlashtirish dasturi jadal sur’atlar bilan rivojlanmoqda. Kalit so‘zlar: konseptual, axborotlashtirish, jarayon, ta’lim, texnologiyalar, elektron darsliklar.