SALOMATLIK PEDAGOGIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Mattiyev I.B. (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda pedagogikani rivojlantirish masalalari, salomatlik pedagogikasini rivojlantirish, uning xususiyatlarini har tomonlama ochib berish dolzarbliklari muallif tomonidan ochib berilgan.