SALOMATLIKNI ASRASH TAMOYILLARI TARKIBIDA TADBIRKORLIK FAOLIYATINI OLIB BORISH - Mattiyev I.B. (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada pedagogikaning rivojlanishi, uning imkoniyatlari, Salomatlikni asrash tamoyillari tarkibida tadbirkorlik faoliyatini olib borish masalalari muallif tomonidan yoritib berilgan.