TUPROQ UNUMDORLIGINI OSHIRISHDA NOA’ANANAVIY ORGANO-MINERAL O’G’ITLARNING O’RNI - A.I.Axmedova SH.A.Bo’ritoshev (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada noan’anaviy organo-mineral kompostlarning tuproq unumdorligini oshirishdagi ahamiyati to’g’risidagi ilmiy adabiyotlar tahlil qilingan. Ilmiy manbalardagi ma’lumotlar asosida noa’naviy organo-mineral kompostlarning tuproqdagi fosfat rejimiga ta’siri bayon etilgan.