OILADA BARKAMOL SHAXS TARBIYASI - Sindorova Sevara Saxob qizi (ZAMONAVIY TA’LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqola oilada ota õrnagi,farzand tarbiyasining ahamiyatli qismlari nimada ekanligi ,rivoyat va hikoyalar kurinishida ifoda etilgan.